ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Οι υπηρεσίες της επιχείρησης μας

REPAIR235

 

 

 

δεν σταματούν μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης μιας κλιματιστική ή μηχανολογικήςς εγκατάστασης.

Αυτή είναι ακριβώς η αφετηρία για μια μακρόχρονη συνεργασία στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης, συντηρώντας και επισκευάζοντας, όταν χρειάζεται, την εγκατάσταση ώστε να επιτυγχάνουμε την άριστη λειτουργία της για πολλά χρόνια.

Με μια σωστή συντήρηση

service1εξασφαλίζουμε: πρώτα απ’όλα,       την καθαρότητα του παρεχομένου αέρα (προστασία από μικρόβια, σταφυλόκοκκο, νόσο των λεγεωνάριων, ιο της γρίπης, μύκητες, μούχλα, οσμές, κ.λ.π.), την καλύτερη απόδοση της συσκευής, την οικονομία με μειωμένη κατανάλωση, την αύξηση της ζωής του κλιματιστικού, τη μείωση της στάθμης θορύβου του και τη διάρκεια της εγγύησης.

Χρησιμοποιώντας πάντα άριστης ποιότητας εγκεκριμένα υλικά παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, με ειλικρίνια, συνέπεια και πάντα με εγγυημένη εργασία, είκοσι και πλέον χρόνια.

Μέλημά μας είναι


SERVICE3ο πελάτης να είναι πάντα ικανοποιημένος, από όλο το φάσμα της συνεργασίας μας, όπως: Άμεση επικοινωνία, ταχεία εξυπηρέτηση, σωστή και καθαρή εργασία, εγγυημένο αποτέλεσμα με μακρόχρονη διάρκεια και χαμηλές τιμές.

Παρέχουμε γρήγορη ανταπόκριση σε όλη την Μεσσηνία και τους όμορους νομούς, με κατ’οίκον εξυπηρέτηση και επαγγελματική ευσυνειδησία, χτίζοντας έτσι μία σχέση εμπιστοσύνης και εκτίμησης, μεταξύ εμάς και των πελατών μας.

 

Προσφορές