ΨΥΞΗ

Επαγγελματικές λύσεις ψύξης

CLIMABG

 

 

 

 

Οι Ολοκληρωμένες σειρές λύσεων επαγγελματικής ψύξης

είναι κατάλληλες για διάφορες εγκαταστάσεις, από μίνι μάρκετ και σούπερ μάρκετ έως ψυκτικές αποθήκες, ξενοδοχεία και πολυκαταστήματα.

Είτε ψάχνετε για καταψύκτες βαθιάς κατάψυξης είτε για ψύξη μεσαίων θερμοκρασιών για εφαρμογές κυμαινόμενου φορτίου, η Daikin έχει μια ενεργειακά αποδοτική λύση για κάθε ανάγκη επαγγελματικής ψύξης.

Με το σύστημα Conveni-pack της Daikin

Conveni-Packμπορείτε να ενσωματώσετε το σύστημα ψύξης στο κεντρικό σύστημα κλιματισμού, επιτυγχάνοντας ακόμα μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση και παράλληλα περιορίζοντας το χώρο που καταλαμβάνουν οι εξωτερικές μονάδες έως και κατά 60%.

 

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

altherma_monoblock_06Οι αντλίες θερμότητας είναι αναπόσπαστο κομμάτι του συστήματος κλιματισμού, καθώς μεταφέρουν θερμότητα από το ένα περιβάλλον στο άλλο μέσω του ψυκτικού μέσου. Οι αντλίες θερμότητας είναι επίσης μια οικονομική λύση θέρμανσης, οι δε αντλίες θερμότητας πηγής αέρα ανήκουν στην κατηγορία των συστημάτων παραγωγής θερμότητας από ανανεώσιμες πηγές

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΑΝΘΡΑΚΑ
ψυξη 1Ενσωματώνοντας όλες τις επαγγελματικές μονάδες ψύξης, κατάψυξης και κλιματισμού σε μία ενιαία μονάδα, ο χώρος που απαιτείται για την εξωτερική εγκατάσταση μπορεί να είναι έως και 60% μικρότερος, ενώ οι άμεσες και οι έμμεσες εκπομπές CO2 μπορούν να μειωθούν σημαντικά. 

 

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
ΨΥΞΗ DAIKINΟι πλήρως αυτόνομες εξωτερικές μονάδες της Daikin συναρμολογούνται και ελέγχονται σχολαστικά στο εργοστάσιο. Οι μονάδες φέρουν περίβλημα από ηλεκτρογαλβανισμένο χάλυβα με αντιδιαβρωτική επικάλυψη, ώστε να είναι προστατευμένες από τις καιρικές συνθήκες και να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ VRV
conveni1-pack (1)Στην καρδιά των υψηλής ποιότητας ψυκτικών μονάδων ZEAS και Conveni-pack βρίσκεται η καταξιωμένη τεχνολογία VRV της Daikin, η οποία χρησιμοποιεί πολλαπλούς σπειροειδείς συμπιεστές για απόλυτη αξιοπιστία.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ

Η τεχνcool5ολογία εξοικονόμησης επιτρέπει την υψηλότερη απόδοση του εξατμιστή, χωρίς να αυξηθεί το μέγεθος του συμπιεστή.

 

 

 

Προσφορές