ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ

Τα συστήματα παγωμένου νερού Daikin είναι ιδανικά για την ψύξη εξοπλισμού και για βιομηχανικές εφαρμογές, οι οποίες απαιτούν εξαιρετικά ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας.

industry10

 

 

 

 

 

 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ
Οι μονάδες ελέγχου της Daikin παρέχουν απόλυτο έλεγχο της λειτουργίας των ψυκτικών μονάδων και μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα σε μονάδες επικοινωνίας, ώστε να έχετε μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης. Αυτές οι μονάδες διαθέτουν απλά και φιλικά προς το χρήστη χειριστήρια, που σας επιτρέπουν να προγραμματίσετε και να παρακολουθείτε όλα τα στοιχεία λειτουργίας του ψύκτη, δημιουργώντας ένα μακροπρόθεσμο αρχείο για τους μηχανικούς συντήρησης.
ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
BIOMHXANIKH CYJH1Οι βιομηχανικοί ψύκτες της Daikin έχουν μεγάλο εύρος λειτουργίας, κατάλληλο για πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές (114 συνολικά), καθώς και ένα μεγάλο εύρος δυναμικότητας, επιπέδων θορύβου και απόδοσης, για να δημιουργήσετε ένα σύστημα βιομηχανικής ψύξης στα μέτρα σας.
ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΑΝΘΡΑΚΑ
BIOMHXANIKH CYJH3Μπορείτε να βασιστείτε στην Daikin για μια εξαιρετικά αξιόπιστη λύση βιομηχανικής ψύξης. Η ενεργειακή αποδοτικότητα βελτιστοποιείται με τεχνολογία inverter, δωρεάν ψύξη και ανάκτηση θερμότητας, ώστε να ελαχιστοποιείται το αποτύπωμα άνθρακα της βιομηχανικής σας επιχείρησης.
Πλήρης γκάμα προϊόντων
Οι βιομηχανικοί ψύκτες και τα συστήματα βιομηχανικής ψύξης της Daikin παρέχουν μια απεριόριστη σειρά επιλογών, ώστε να καλύπτουν τις απαιτήσεις ψύξης κάθε βιομηχανικής εγκατάστασης.

ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΕΡΑΟι μονάδες διαχείρισης αέρα προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις για τη βελτιστοποίηση του κλιματισμού σε πολλαπλούς χώρους. Μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες του κτιρίου σας – χωρίς περιορισμούς εγκατάστασης ή σχεδιασμού – χάρη στο μοναδικό σπονδυλωτό σχεδιασμό τους, που επιτρέπει την προσαρμογή του μεγέθους τους (με διαβαθμίσεις του 1 cm), ώστε να καλύπτουν επακριβώς τις ανάγκες σας.
ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΡΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΑ

Η μεγάλη γκάμα συστημάτων διαχείρισης αέρα της Daikin καλύπτει παροχές αέρα από 500 m3/h μέχρι 140.000 m3/h. Η μονάδα διαχείρισης αέρα μπορεί να διαμορφωθεί για οποιαδήποτε παροχή αέρα, προσαρμόζοντας τις διαστάσεις της διατομής ροής κατά την εγκατάσταση.

ΣΠΟΝΔΥΛΩΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Όλα τα μεγέθη των μονάδων διαχείρισης αέρα έχουν σπονδυλωτή κατασκευή, ώστε να μεταφέρονται εύκολα και να συναρμολογούνται επιτόπου. Ο τμηματικός σχεδιασμός των συστημάτων της Daikin σημαίνει ότι μπορούμε να προσαρμόσουμε το μέγεθος των μονάδων με διαβαθμίσεις του 1 cm και να τις συναρμολογήσουμε επιτόπου, χωρίς συγκολλήσεις, ανάλογα με τους περιορισμούς του χώρου εγκατάστασης.

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Όλες οι μονάδες διαχείρισης αέρα της Daikin έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη ενεργειακή απόδοση. Τα πάνελ από πολυουρεθάνη εξασφαλίζουν άριστη θερμομόνωση. Τα φίλτρα είναι τοποθετημένα έτσι ώστε να έχουν μέγιστη απόδοση και επάνω σε σφραγισμένα πλαίσια, ώστε να εξασφαλίζεται υψηλός βαθμός φιλτραρίσματος.


Ψύκτες

 

Συστήματα Ψύξης

Προσφορές