ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Η CLIMENERGY είναι κοντά στον επαγγελματία και τον ιδιώτη παρέχοντας του πλήρη γκάμα προϊόντων σύμφωνα με τς ανάγκες του.

thermansi

 

 

 

 

 

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Οι αντλίες θερμότητας είναι αναπόσπαστο κομμάτι του συστήματος κλιματισμού, καθώς μεταφέρουν θερμότητα από το ένα περιβάλλον στο άλλο μέσω του ψυκτικού μέσου. Οι αντλίες θερμότητας είναι επίσης μια οικονομική λύση θέρμανσης, οι δε αντλίες θερμότητας πηγής αέρα ανήκουν στην κατηγορία των συστημάτων παραγωγής θερμότητας από ανανεώσιμες πηγές

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Το κόστος της ενέργειας αυξάνεται. Το μέλλον της οικονομίας είναι αβέβαιο. Η ανησυχία για το περιβάλλον είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Επειδή η αντλία θερμότητας χρησιμοποιεί τη δωρεάν ενέργεια του αέρα για να αποδώσει θερμότητα, είναι η ιδανική λύση για οικιακή θέρμανση. Τα συστήματα θέρμανσης της Daikin που λειτουργούν με αντλία θερμότητας παρέχουν ιδανική ζεστασιά και θαλπωρή όλο το χρόνο, ακόμα κι όταν έξω έχει παγωνιά. Οι αντλίες θερμότητας της Daikin μειώνουν τις δαπάνες ενέργειας και τις εκπομπές CO2. Συνεπώς, ωφελούν όχι μόνο εσάς, αλλά και το περιβάλλον.

 

 

ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ

Οι αντλίες θερDAIKIN EKHTS-AC1μότητας της Daikin μπορούν να θερμάνουν αποτελεσματικά το σπίτι σας, και όχι μόνο. Μπορούν επίσης να αποτελέσουν μια ολοκληρωμένη λύση για οικιακή θέρμανση και ζεστό νερό Ολόκληρο το σύστημα αντλίας θερμότητας μπορεί να συνδεθεί με ηλιακούς συλλέκτες, για ακόμα υψηλότερη απόδοση. Η ηλιακή ενέργεια μπορεί να καλύψει το 60% των αναγκών σας σε ζεστό νερό όλο το χρόνο.

 

ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ
HEAT1Τα ευέλικτα συστήματα θέρμανσης της Daikin καλύπτουν όλες σας τις ανάγκες, είτε ανακαινίζετε το σπίτι σας είτε το χτίζετε τώρα. Ανεξάρτητα από την ηλικία του ακινήτου, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού της Daikin θα διαρκέσουν πολλά χρόνια και θα λειτουργούν αξιόπιστα ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Η CLIMENERGY είναι κοντά στον επαγγελματία και τον ιδιώτη παρέχοντας του πλήρη γκάμα προϊόντων σύμφωνα με τς ανάγκες του.

 

 

Αναλαμβάνουμε την εξυπηρέτηση σας σε τρία στάδια:

α) Μελέτη των αναγκών σας

β) Πώληση προϊόντων στις καλύτερες τιμές

γ) Υποστήριξη μετά την πώληση

Εκπροσωπούμε τις εταιρείες ECOSYSTEM, DAIKIN, INVENTOR, SAMSUNG, SIME.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε λέβητες, ενεργειακά τζάκια, μπόϊλερ κ.α

Προσφορές