ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΕΡΑ

ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

katharos clean air

 

 

 

 

Η ποιότητα του αέρα στο σπίτι είναι 4 φορές πιο μολυσμένη από τον εξωτερικό αέρα. Αλλεργιογόνα, όπως μικροοργανισμοί σκόνης, νεκρά κύτταρα του δέρματος των κατοικίδιων ζώων, βακτηρίδια, ιοί και γύρης είναι τριγύρω, συμβάλλοντας σε προβλήματα υγείας που υπάρχουν σήμερα…

Η σημασία της ποιότητας του αέρα που αναπνέουμε εκτός και εντός σπιτιού γίνεται ακόμα πιο έκδηλη όταν οι ερευνητές επισημαίνουν ότι “αυξάνονται τα στοιχεία, από αρκετές χώρες πλέον, σχετικά με τις αρνητικές συνέπειες της μόλυνσης της ατμόσφαιρας για την πορεία της εγκυμοσύνης!

Ιονιστές και Αφυγραντήρες

 

Καθαρός-αέραςΣυσκευές ιονισμού και αφύγρανσης του οικιακού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου απο τις κορυφαίες εταιρίες Daikin και Invent.

Εμπιστευθείτε την CLIMENERGY και αναπνεύστε ελεύθερα.

Τί είναι ο ιονιστής αέρα

αφυγραντήρασ-ιονιστήσ-inventor-evaΟ ιονιστης αέρα είναι τεχνολογικά το πιο εξελιγμένο σύστημα καθαρισμού του αέρα.

Έχει τη δυνατότητα να εξαλείφει ατμοσφαιρικά μικροσωματίδια PM10, μικροοργανισμούς, σκόνη, κάπνα, βακτηρίδια, ιούς, νεκρά κύτταρα του δέρματος των κατοικίδιων ζώων και οσμές από τον αέρα του σπιτιού όπου περνάμε το 80% της ζωής μας.

Οι ηλεκτρικές εκκενώσεις (corona discharge) στον ιονιστή αέρα παράγουν μια μεγάλη ποσότητα αρνητικά φορτισμένων ιόντων.

Αυτά τα ιόντα προσκολλώνται στα σωματίδια που βρίσκονται στον αέρα (σκόνη, κάπνα, κ.α.), τα οποία γίνονται βαρύτερα από τον αέρα γύρω τους και πέφτουν στο πάτωμα ή απορροφώνται από το συλλέκτη σκόνης στο εσωτερικό του ιονιστή (Double Dust Collectors – DDC). Κατ΄ αυτό τον τρόπο, τα βλαβερά σωματίδια μπορούν να αφαιρεθούν από τον αέρα χωρίς να εισέλθουν πάλι σε αυτόν.

 

Προσφορές