ΠΡΟΦΙΛ

ΠΡΟΦΙΛ

 • magazi1
 • magazi2-300x225
 • magazi3-300x225
Παρουσίαση Επιχείρησης

χειραψιαΓεια σας είμαι ο Φώτης Μάραντος, ιδιοκτήτης της ClimEnergy στην Καλαμάτα και πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός τ.ε.
Σε ένα φιλικό και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα στην Λεωφόρο Αθηνών 25 στην Καλαμάτα θα βρούμε μαζί λύσεις σε ανάγκες και προβλήματα  που σας απασχολούν σε θέματα ψύξης-Θέρμανσης-Κλιματισμου και όχι μόνο.
Η ClimEnergy άρχισε την δραστηριοποιείται από το 2014 σε όλο το νομό Μεσσηνίας με έδρα πόλη της Καλαμάτας, για να καλύψει τις ανάγκες σας σε θέματα ψύξης-θέρμανσης-κλιματισμού.
Πρόκειται για μία από τις πιο αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του κλάδου αφού ήδη έχει αναλάβει μεγάλα έργα και την εμπιστεύονται μεγάλες εταιρίες του νομού Μεσσηνίας.

Γιατί να μας  Εμπιστευθείτε:
 • Για την τεχνογνωσία μας: Είμαστε διαρκώς μέσα στις εξελίξεις κι ενημερωνόμαστε για τις τελευταίες τάσεις του κλάδου στον χώρο της ψύξης-θέρμανσης και κλιματισμού, φέρνοντας κοντά σας τις καλύτερες τεχνολογικές λύσεις για τις ανάγκες σας.

 

 • Για την ποιότητα μας: Αυτό το επιτυγχάνουμε με δύο τρόπους:

   α) Όλο το ανθρώπινο δυναμικό είναι πλήρως εξειδικευμένο, έμπειρο καταρτισμένο κατάλληλα ώστε να σας προφέρει ένα άρτιο αποτέλεσμα και 

  β)Κάθε προϊόν μας είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές ISO και διαθέτει εγγύηση από τον κατασκευαστή άλλα κι από την ClimEnergy

 • .Για τις ανταγωνιστικές τιμές μας: Έχουμε τις καλύτερες τις τιμές και το εννοούμε! Οι απ’ευθείας συνεργασίες μας με με μεγάλες εταιρίες μας οδηγούν σε οικονομίες κλίμακας που σημαίνει ότι εξασφαλίζουμε καλύτερες τιμές για σας
 • Για την ταχεία εξυπηρέτηση: Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό συνεργείων για να βρισκόμαστε έγκαιρα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο του νομού το συντομότερο.
  Πολιτική δέσμευσης εντός 24ώρου να είμαστε στο χώρο σας.Ακόμη, μέσω ττης ιστοσελίδας μας υποστηρίζουμε LIVE CHAT επικοινωνία μαζί σας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας σε πραγματικό χρόνο χωρίς καθυστερήσεις.
Προσφορές